2015/08/30

Kraštiečiai, prašome jūsų pagalbos

Kad ir kaip to nenorėčiau tačiau atėjo ir mūsų šeimai metas prašyti jūsų pagalbos.
Susidūrėme su tokia bėda jog mūsų nuomuojamas butas mums nežinant buvo parduotas, o kolkas dar senasis buto šeimininkas net nesiteikė apie tai informuoti pagal sutartyje nurodytus terminus.
Tai įtardami jau kuris laikas ieškomes sau naujo būsto tačiau vis atsitrenkiame kaip į sieną. Kai tik nuomotuojai išgirsta jog pas mus yra TRYS vaikai iškart kratosi kaip kokių raupsuotojų. O jei kas ir sutinka išnuomuoti būsta tai dažniausiai net savo priešo jame neapgyvendintume.
Nesame išrankūs, nesame pasikėlę. Tiesiog esame penkių asmenų šeima kuri bent jau šiuo metu negali įsigyti savo nuosavo būsto ir kuri artimiausiu metu gali atsidurti gatvėje.
Tad labai prašome padėti mums. Gal kas turite būstą kuriuo nesinaudojate, namą, butą, ar gyvenimui tinkamą sodo namelį, ir galite jį mums išnuomuoti. Vienintelis prašymas, kad tame būste būtų galima gyventi vaikams. Galime sumokėti depozitą. Pasirašysime sutartį dėl pilnos materialinės atsakomybės dėl būsto. Męs nesame raupsuotieji, mes tik turim TRIS vaikus.
KRAŠTIEČIAI, NUOLANKIAI PRAŠOME JŪSŲ PAGALBOS.



Komentarų nėra: