2016/06/27

Naudingos programėlės važiuojant į Lenkiją

Greičio apribojimai Lenkijoje.
Kylant Lietuviškoms kainoms ir vis smunkančiam Lenkijos zlotui vis daugiau lietuvių traukia į kaimyninę Lenkiją apsipirkti.
Šį kartą nusprendžiau pasidalinti keliomis Andoid programėlėmis kurios palengvins apsipirkimą Lenkijoje ar bent jau suteiks reikiamos informacijos.
1. Sygic navigacija telefone. Jei tavo telefonas turi GPS tau ši programėlė tikrai pravers. Net ir nemokama versija turi visas naudingas funkcijas ir su ja lengvai rasi didžiąją dalį Lenkijos parduotuvių ir lankytinų vietų. Programėlę gali parsisiųsti iš čia.
2. Moja Gazetka programėlė su akcijiniais leidiniais. Bene geriausia programėlė Android vartotojams kurioje surinktos ir sudėtos daugumos Lenkijos parduotuvių akcijinės brošiūros ir leidiniai. Viskas vienoje vietoje ir aiškiai. Būtinai pasinaudokite prieš važiuodami apsipirkti. Programėlę gali parsisiųsti iš čia.
3. Easy Currency Converter - valiutos konverteris. Programėlė kuri padės neapsipirkti Lenkijoje. Programėlėje esančius valiutos kursus rekomenduočiau atnaujinti prieš pat važiuojant į Lenkiją ar kitą valstybę kurioje atsiskaitymas vyksta ne eurais. Ji padės greitai ir lengvai pasiskaičiuoti kiek kainuoja viena ar kita prekė. Programėlę gali parsisiųsti iš čia.
Dar vienas patarimas kaip sutaupyti Lenkijoje.
https://www.paysera.lt/ref/146768
Įsigykite PaySera Visa kortelę! Nes su ja visada geriausias valiutų kursas. Nuo kitų Lietuvos bankų  skiriasi 10 ir daugiau grašių. Gal tai nedaug perkant už mažai, tačiau perkant už daugiau tai tikrai pasijaučia.
Užsisakyti PaySera Visa galite prisijungę prie savo PaySera sąskaitos, o jei jos neturite užsiregistruokite paspaudę šią nuorodą ir užsisakykite jau šiandien!
Gerų pirkinių!

Komentarų nėra: