2015/10/21

Darbo APM sistemoje ypatumai

Kaip žinia kiekviena sistema kurioje yra uždirbami pinigai, turi savo šiokių tokių ypatumų. Pasistengsiu papasakoti kokių ypatumų turi APM sistema.
Pirmas ypatumas, kaip jau buvau minėjęs, norint dirbti su APM reikia turėti PaySera sąskaitą. Galima dirbti ir be PaySera sąskaitos, pinigai kaupsis tačiau užmokestis nebus išmokamas. Kodėl? Todėl kad APM šiuo metu atsiskaitymus priima ir uždarbį išmoka tik iš PaySera sąskaitos.
Tad, kaip sakant nėra PaySera sąskaitos, nėra ir pinigų.
Antras ypatumas yra informavimas apie tai kada profilyje yra reklamų. FB vis matau pranešimus kad ale prisiregistravau o APM nerodo reklamų. Rodo, tačiau, kompanija tik įsivažiuoja ir ieškoti klientų kurie norėtų reklamuotis. Tad tikrai nėra kad reklamų bus kalnai, o pinigus versite kastuvu. Kaip bus, parodys ateitis.
Trečias ypatumas tai pats darbo APM vartotojo interfeisas. Viskas išties paprasta, bet naujiems nariams kartais kyla klausymų "kodėl aš nematau reklamų?". Jos yra, tik jas reik išmokti matyti :)
Visų pirma prisijungus prie savo APM panelės matome žemiau esantį langą (nuotraukai padidinti spauskite ją):
Atsivėrus langui matome aktyvią mėlyną užkrovimo rodyklę, ji matosi tik tada kai yra peržiūrai skirtų reklamų. Spaudžiame ją ir laukiame kol bus pilnai užkrautas langas. Neskubėkite spausti reklamų! Praėjus kelioms sekundėms po reklamų užkrovimo į sąskaitą įkrenta keli euro centai. Tik tada pradedame spaudinėti reklamas.
Aukščiau parodytame lange matome užkrautas reklamas ir suteikta papildomą uždarbį. Dabar jau galime spaudinėti reklamas. Paspaudžiame reklamą, atsiverčia puslapis, jį pažiūrime ir uždarome. Viskas. Spaudžiame sekančią reklamą. Uždarbis nepasikeičia. Jokiu būdu nespauskite F5 arba refresh naršyklėje! Nes visos reklamos tiesiog dings.
Tik suspaudinėjus visas reklamas galima spausti F5 ar refresh. Tada ir pasimato mūsų uždarbis APM sistemoje. Kiek verta kiekviena reklama sunku pasakyti, nes kiekvieną kartą gauni vis skirtingai, kartais už mažiau uždirbi daugiau ir atvirkščiai. Tarkim šiuo atveju sąskaitoje buvo 0,045 gautas bonusas 0.68 o už 7 reklamas 0.184, t.y vidutiniškai po 0.026 euro cento. Nedaug, bet pinigai tikri.
Kai jau turime pinigų APM sąskaitoje, juos galime persivesti į PaySera sąskaitą. Tiesiog įrašome norimą gauti sumą 0.00 formatu, jei šalia užsidega žalia varnelė vadinasi viskas padaryta OK, jei radonas X tada arba nurodyta bloga suma, arba tiesiog tiek pinigų sąskaitoje nėra. Viską suvedus persivedame pinigus į PaySera sąskaitą. Pinigai iškart nusirašo nuo sąskaitos.
Visus laukiamus ir įvykdytus matome kortelėje "Transakcijos". Pinigai įkrenta labai skirtingai, kartais per keliolika minučių, kartais per kelias dienas.
Tad dirbam su APM, registruojamės ir kuriamės sąskaitas PaySeroje. Ir žinoma nepamirštame pasidalinti šiuo straipsniu su draugais FB ir kituose socialiniuose tinkluose ;)
Nieko nebelauk ir užsiregistruok į APM paspaudęs šią nuorodą:
Nieko nebelauk ir užsiregistruok į PaySerą paspaudęs šią nuorodą:

P.S. Visada atsakysiu ir padėsiu visais jums rūpimais klausymais!

Komentarų nėra: