2015/07/21

Clickmaster pradžiamokslis

Šį kartą norėčiau visus pamokinti kaip reikia naudotis Clickmaster paslauga kurią kaip žinia teikia LibertaGia iš kurios kažkaip bandau užsidirbti, bet kolkas nesėkmingai :D
Na žodžiu.
Apie tai kaip prisiregistruoti puslapyje clickmaster.com tikrai nepasakosiu nes tai paprasta kaip 1*2. Papasakosiu apie tai kaip pradėti dirbti su šia sistema.
Jei kas nežinote, pasakysiu jog Clickmaster - tai sistema padedanti į jūsų puslapį pritraukti daugiau lankytojų, o kaip žinia lankytojas tai pinigas į jūsų ir mano kišenę ;)
Visų pirma ką mums reikia padaryti, tai prisiregistravus reikia į savo sąskaitą persivesti pinigus. Minimali suma kurią leidžia persivesti yra 50 dolerių
Beje persivesti pinigus galima iš:
  • LibertaGia vartotojo paskyros,
  • PayPal sąskaitos,
  • BitCoint sąskaitos.
Norint pervesti pinigus į savo sąskaitą dešiniame viršuje kampe skaudžiame mygtuką "ADD FUNDS".
Persivedant pinigus iš PayPal ar Bitcoint sąskaitos pasirenkame norimą persivesti sumą ir įvedame sponsorių, t.y. jei tai PayPal tai el. paštą arba BitCoint piniginės numerį ir spaudžiame "NEXT STEP", kitame žingsnyje patvirtiname pinigų pervedimą.
Pervedant pinigus iš LibertaGia ofiso mums reikės įvesti: el. paštą (savo ar sponsoriaus), slaptažodį (tos paskyros), pin kodas (tos paskyros) ir žinoma suma. (1 pav.)
1 pav. Pinigų pervedimas iš LibertaGia sąskaitos
Viską supildžius spaudžiame "NEXT STEP", kitame lange "ADD FUNDS". Štai ir papildyta sąskaita.
Norint kad galima būtų užsakyti reklamą reikia pinigus paversti kreditais. Tam viršutiniame dešiniame kampe spaudžiame "ADD CREDITS" ir slankikliu pasirenkame norimą pirkti kreditų sumą ir patvirtiname savo pasirinkimą.
1 kreditas = 1 doleris.
Papildžius sąskaitą kreditais ar pinigais jie visada yra matomi dešinėje pusėje, taip visada galite matyti kiek sąskaitoje dar turite pinigų ar kreditų (2 pav.).
2 pav. Kreditai ir pinigai.
 Po pinigų pervedimo LibertaGia sąskaitoje matomas pinigų nurašymas iš sąskaitos, tai pinigai kuriuos persivedėte į savo Clickmaster sąskaitą (3 pav.).
3 pav. Pinigų nurašymas iš LibertaGia sąskaitos.
Baigus visus pervedimus į savo sąskaitą, galima pradėti darbą ir su pačia sistema.
Beje, kad pavyktų persivesti pinigus iš LibertaGia sąskaitos, jos "AVAILABLE BALANCE" turi būti ne mažiau kaip 50 dolerių, nes kitu atveju persivesti tiesiog nepavyks.

Prieš pradedant noriu pasakyti, jog tik įvedus į sistemą svetainę ji nebus iškarto rodoma. Prieš pradedant rodyti svetainę ji turi būti patvirtinta, kartais patvirtinimo reikia laukti kelias paras. Tačiau nebijokite, dažniausiai svetainės yra patvirtinamos, aišku kartais būna ir taip kad ji nėra patvirtinama, pvz. aš norėjau surinkti daugiau subscraiberių į savo YouTube kanalą, tačiau mano nuorodą atmetė, aišku po atmetimo kreditai gryžo atgal į sąskaitą.
4 pav. Naujo puslapio pridėjimas.
Norint pridėti naują svetainę reklamai spaudžiame "REGISTER NEW WEBPAGE".
Užpildome visus laukelius kaip parodyta 4 paveikslėlyje.
URL - tai nuorodą į jūsų svetainę ar straipsnį kurį norite jog pamatytų lankytojai.
Title - tai puslapio pavadinimas.
Description - tai trumpas svetainės aprašymas.
Plan - tai kiek lankytojų jūs norite sulaukti, čia taip pat parodo kiek tai jums kainuos. Aišku kuo daugiau lankytojų tuo pigiau kainuoja kiekvienas lankytojas.
Minimum period - tai minimalus užsakymo periodas, t.y. laikas kai ateis nauji žmonės.
Countries where to publish - tai šalys kuriose šis puslapis bus rodomas, jei neįrašyta nieko, matys visas pasaulis.
Užpildžius visus laukus spaudžiame "REGISTER NEW WEBPAGE". Kaip jau minėjau anksčiau, dabar belieka sulaukti kol puslapis bus pradėtas rodyti.
Kai puslapis yra patvirtintas pradeda eiti lankytojai.
5 pav. Patvirtintas puslapis ir statistika apie lankytojus.
Statistiką apie lankytojus galima rasti paspaudus diagramos ikoną šalia puslapio pavadinimo (5pav.).
Dar yra galimybė pasižaisti ir pristabdyti lankytojų srautą, tarkim nakčiai išjungti o iš ryto vėl įjungti. Pauzė taip pat reikalinga kai lankytojų srautas užlaužia serverį ;)
Na šiam kartui tikriausiai tiek.
Jei turite patarimų ar komentarų, prašome rašyti komentarus. Žinoma nepamirškite palaikinti mano blogo Facebooke ;)

Komentarų nėra: