2015/03/19

LibertaGia - pinigai iš oro?

Kažkaip Facebook'e vis labiau plinta siūlymai užsidirbti pinigų laisvalaikiu. O kas to nenorėtų? Aš to taip pat noriu :)
Nežinau iš tikro tai teisybė ar ne, tačiau už pabandymą manau niekas per galvą neduos.
Pradedam nuo informacijos kuri yra viešai skelbiama apie pačią įmonę.
Apie LibertaGia
LibertaGia yra Portugalijos kompanija besiverčianti tinkliniu marketingu. Kaip deklaruojama oficialiame tinklapyje, pagrindinis bendrovės tikslas, padėti žmonėms susikurti savo verslą nieko į tai neinvestuojant (na pasakykite ar tai nėra stebuklas? :) )
Pakalbėkime apie uždarbį
Uždarbis priklauso nuo jūsų turimo paketo, Pradžioje užsiregistravęs vartotojas turi bronzinį paketą su kuriuo gali užsidirbti 3$ per dieną, 15$ per savaitę, 60$ per mėnesį.
Kiti paketai:
Booster Box: pays $ 5 per day, $ 25 a week, $ 100 per month!
Box: Silver: Pays $ 12 per day, $ 60 per week, $ 240 per month!
Gold Box: pays $ 20 per day, $ 100 a week, $ 400 per month!
Box Platinum: pays $ 40 per day, $ 200 per week $ 800 per month!
Box visionary: pays $ 80 per day, $ 400 per week, $ 1600 per month!
 Aišku visi kiti paketai mokami :) kaina priklauso nuo to kiek uždirbsite per mėnesį, t.y. kuo daugiau norite uždirbti tuo daugiau ir mokėsite.
Ištikro esu nemažai bandęs tokių "platformų", bet niekur neteko sutikti įmonės kuri mokėtų po 3 dolerius per dieną. Tas ir kelią didžiausią įtarimą.
Kaip realiai viskas atrodo
Iš mano bokšto žiūrint viskas atrodo taip. Darbas yra labai paprastas, kiekvieną dieną prisijungi prie savo dashbordo ir atlieki užduoti (tasks). Užduotys paprastos kaip 2X2. Pagrindinė užduotis spaudinėti reklamas. Su baziniu paketu 20 reklamų per dieną. Viena reklama rodoma 60 sekundžių, tai viso gaunasi 20 minučių per dieną, už tai mokama 3 doleriai, bet tik tuo atveju jei suspaudinėjamos visos reklamos, t.y. jei suspaudinėsite 19 reklamų negausite nieko. "Dirbama" 5 dienas, 2 dienas ilsimasi. Galima dirbti ir tas 2 dienas, bet už jas nemokama :) Per mėnesį gaunasi 60 dolerių. Tai realiai išeina 400 minučių darbo per mėnesį. Minimali išmokama suma 300$. Vadinasi realiai pirmuosius pinigus turėtų pavykti gauti po 5 mėnesių.
Ištikro nežinau kaip čia ir kas čia, bet manau rasti per dieną gali visi, taip pat ir aš.
Žiūrėsiu kas gausis ir bandysiu viską aprašyti savo bloge.
Jei ir tu nori išbandyti šį pinigų "kalimo būdą" spausk žemiau esančią nuorodą:

>>Spausti čia LibertaGia<<

Daugiau informacijos kas kaip ir kodėl , gausite prisijungę prie mano komandos, el. paštu.
Kaip sakoma, už pabandymą per galvą nuekas neduos 

Komentarų nėra: